За нас

Основна дейност

Основната дейност на фирма „НАЙДЕНОВ ЕМ” ЕООД е търговия, проектиране, монтаж и доставка на изделия от естествен и технически камък.

„НАЙДЕНОВ ЕМ” ЕООД използва богато разнообразие от материали и цветове: гранит, мрамор, технически камък – внос от цял свят – Китай, Индия, Гърция, Италия, Турция, Бразилия, Чехия, Испания и др.

Продуктова гама

Продуктовата гама и дейността варират в широки граници: търговия със слабове и масиви, плочи, стъпала, изделия за градината, както и производство на детайли по индивидуални размери: плотове за кухни, плотове за бани, барплотове, подпрозоречни первази, облицовка на камини, барбекюта, стълбища, площадки, фасади, надгробни паметници и др. Материалите, които предлагаме могат да бъдат с различна обработка на повърхността и различна дебелина. НАЙДЕНОВ ЕМ ЕООД извършва и доставки по предварителна поръчка на наличните слабове, плочи, стъпала, цокъл и др. Предлаганият продуктов асортимент е еднакво подходящ и приложим в екстериорни и интериорни проекти.

Внос на материали
от цял свят

Модерно технологично
оборудване

Голям производствен
капацитет

Висококвалифицирани
екипи

Максимално качество и професионално обслужване

„НАЙДЕНОВ ЕМ” ЕООД разполага със собствена складова и производствена база, отличаващи се с разнообразна постоянна продуктова наличност, модерно технологично оборудване и голям производствен капацитет, както и с висококвалифицирани екипи за изработка, монтаж и доставка на предлаганите продукти.

Основната цел на фирмата е да осигури на своите клиенти максимално качество и изцяло професионално обслужване на всеки един етап от зададения проект.

Благодарение на предоставяното високо качество и завишени стандарти, „НАЙДЕНОВ ЕМ” ЕООД се изгражда като водеща и преуспяваща фирма с основната си дейност.